Orta evden eve nakliyat firmaları arasında yer alan firmamız, kurumsal hizmet modeli ile beraber sunmuş olduğumuz çalışmalarımızı sürekli geliştiririz. Sadece mobilya eşyalarının taşınması ve paketlenmesinde özel ambalaj modelleri kullanırız. Kullanılan bu ambalaj modelleri sadece eşya taşımacılık işlemlerinde uyumlu olmaktadır. Bu ambalaj modelleri arasında hava kanallı olan tasarımlar sıklıkla tercih edilir.

Bu ambalaj modelleri nakliye firmamızda genel anlamda mutfak eşyalarının paketlenmesinde kullanılır. Hızlı nakliye modelinde bu mutfak eşyalarının paket yapılması için ev ortamında paketlenmesi gerekir. Bu işlem hızlı yapılması gereken bir paketleme süreci olmaktadır. Bu nedenden dolayı müşterilerimizin bu işlemi kendi adreslerinde, ekibimiz gelmeden sağlamaları önerilir.

Orta Nakliye Firmasından Gün İçi Hizmet 

Orta evden eve nakliyat firmaları arasında yer alan firmamızda, gün içerisinde planlanan nakliye modeli bulunur. Gün içinde hızlı bir şekilde eşyalarınızın teslim edilebilmesi için bu hizmetimizi önceden tercih etmelisiniz. Bu nakliye modelimizi tercih edebilmek için taşınma zamanınız belirli olduğunda bizleri aramalısınız. Güncel taşımacılık ücretleri hakkında web sitemizden de bilgi öğrenebilirsiniz.

Ancak belirli konular ücret durumunun belirli olmasında etkilidir. Eşyalarınızın modeli ve eşyalarınızın sayısı genel anlamda taşımacılık ücretlerine etki eden konudur. Eşyaların kategorisi itibari ile beyaz eşya ise taşımacılık ücretleri daha yüksek olur. Bunun yanı sıra bu eşya modellerinin sigortalama sistemi ile taşınmasını sağlamak için sigortalı sistem bulunur.

Orta Nakliye Çalışması 

Orta evden eve nakliyat firması olarak firmamızda yerinde çalışma modeli bulunur. Firmamızda nakliye konusunda daha önceden çalışmış bilgili personellerimiz görev alır. Nakliye konusunda tecrübe konusu da önemli bir yere sahiptir. Bu nedenden dolayı kurumsal çalışma modeli ile hizmetlerine devam eden firmamıza ulaşım sağlamak için çalışma saatlerimizde arama yapmalısınız. Mesai saatlerimiz içerisinde arama yaparak güncel teklif bilgilerini öğrenebilirsiniz.

Modern eşya taşımacılık konularında bilgili olan firmamızda teknolojik gelişmeler de takip edilir. Bu nedenden dolayı ortak bir yazılım uygulaması kullanılır. Kullanıcılar arasında saha ve ofis çalışanlarımız bulunur. Müşterilerimiz adreste iken sigortalı taşımacılık işlemi talep etmeleri durumunda tüm sigorta işlemleri anında gerçekleşir.

Ortalama puan: 5 / 5. Oy sayısı: 592

Etiketler:

Fiyat Teklifi Al

Orta Evden Eve Nakliyat Teklif Formu

Orta Evden Eve Nakliyat Whatsapp İletişim Hattı